Mangotærte
Hovedingrediens : Frugt - Mango Indsendt : Red : |
|
|
Riv marcipanen og bland den med æggene til en jævn masse. Beklæd en rund form, ca 23 cm i diameter med bagepapir. Kom mandelmassen i formen og bag den ved 175 grader på nederste rille i ca 35 min, til den er bagt og gylden. Tag kagen ud, lad den køle 5 min og læg den derefter på en rist til vidre afkøling. Rul eller buk husblasen og læg den i en skål med koldt vand i ca 5 min. Kram vandet ud af husblasen, læg den i en kasserolle og tilsæt vand og citronsaft. Varm det til ca 40 grader, så husblasen smelter. Hæld blandingen i en skål og lad den blive kold og tykflydende. Del mangofrugterne, skræl dem og skær dem i både. Læg dem i et flot mønster på mandelbunden. Dryp med geléblandingen og stil den koldt. Gentag dette til blandingen er brugt. Lad tærten stå koldt et øjeblik inden serveringen.
|
|
Opskriften er vist 14204 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne