Karins Lagkage Hindbær
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fryseegnet : nej Indsendt af : karin Indsendt : Red : |
|
|
Bland vaniljesukker og flormelis i cremefraiche og smag det hele til.
Tag flødeskum og vend det i cremefraiche og smag det til. Pak bunde ud kom hindbær ½ delen ca. på kom creme på en bund igen så hindbær igen og creme til sidst kagen skal stå i køleskab i mindst 3-4 timer. |
|
Opskriften er vist 4389 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne