Stuvet Spinat

Stuvet Spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lillejuleaften

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.mælk
3 dl.fløde
350-400 g.frosne spinatkugler
50 g.smør
2 spsk.hvedemel
0.5 tsk.Muskatnød, stødt
2 tsk.sukker
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Kog vand og hæld det over spinaten til det er optøet.
Smelt smør over middelvarme.
Tag gryden af varmen og rør melen ud i smørret.
Sæt gryden tilbage på varmen.
Tilsæt mælk og fløde.
Lad det hele koge op og blive tyk, men hold øje og rør det meste af tiden.
Hæld vandet fra spinat i en si. Sørg for at det er godt fri for vand.
Kom spinaten i gryden.
Tilsæt muskat, sukker, salt og peber.
Lad gryden stå i 10-15 min på lav varme.

Tips:

Fungerer som sovs og kan spises til næsten alt :)





karakterer:
Opskriften er vist 11269 gange,
og udskrevet 198 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu