Rabarbermarmelade 02
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt af : Anna Grethe Indsendt : Red : |
|
|
Rabarberne skylles godt, og skæres i stykker på et par cm, det kommer sig ikke så nøje
Skær ikke "foden" af, den er fuld af smag. Flæk vaniljestængerne og kom dem i gryden sammen med sukker og rabarber. Bring det langsomt i kog under omrøring. Nu skal det hele koge i 4-5 timer uden låg. Sukkeret karamelliserer efterhånden og tykner massen, som bliver meget mørk. Rør ofte når den er ved at tykne, ellers brænder den på bunden. Prøv at komme en klat op på en tallerken og lad køle af. Synes du det har den rette konsistens, er marmeladen færdig. Hældes på de Atamon skyllede glas og lukkes. Når den er kold opbevares marmeladen bedst på køl. Tips: Det er nødvendigt at koge marmeladen så længe, fordi der ikke er yderligere tilsætningsstoffer til at stivne den. |
|
Opskriften er vist 6154 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne