Super lækre gulerodsboller
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Er frysegnet Indsendt af : Birgit Indsendt : Red : |
|
|
Hæld yoghurt og vand i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt salt, sukker, olie og æg og rør rundt. Tilsæt gulerødder og havregryn. Bland bagepulver med melet og kom det i. Hold evt lidt af melet tilbage, Æltes godt, gerne på maskine, i mindst 5 min.
Hæver i 1 1/2 time. Dejen slås ned og formes til boller. Jeg plejer at veje dejstykkerne, inden jeg former dem. Mine vejer mellem 80 og 90 gram. Efterhæver på pladen, under et rent viskestykke i ca 1 time. Pensles med resten af ægget og sættes ind i en forvarmet ovn på 210 grader (varmluft) i ca 15 min. Velbekomme |
|
Opskriften er vist 10080 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Diana - 2016-04-27 14:58:29 Super lækre, Jeg erstattede halvdelen af de gulerødderne med jordskokker og puttede ca. 250gram groft rugmel i. NAM NAM :P Birgit - 2013-02-21 19:03:47 Jeg kan se, jeg mangler en ingrediens i opskriften. Der mangler at komme 1,5 dk solsikkekerner i. Beklager Momse - 2012-06-25 12:28:50 Dejlige bløde boller. Vi synes de er rigtig gode. Hvis man laver dem så de vejer omkring de 80 - 90 gram, så har de en god størrelse til madpakken. Pernille - 2012-06-17 17:02:22 Super gode boller, som smager fantastiske. Gode til morgenbordet, men også dejlige med smør som en lille snack til frokost. Mums mums. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne