Lammebov med urter og rabarberkompot
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : |
|
|
lammeboven fyldes med persille krydres med hvidløg, salt og peber og bindes op.
Brunes godt af i en olivenolie.
Læg boven i en cocote med låg sammen med rødvin, hvidløg og timian, og bag i ovnen i ca. 1½ time ved 160 grader. Tilsæt urterne og bag videre i ca. 30 min. Skyld rabarberstilkene og skær dem i passende stykker. Kog dem møre med lidt sukker evt. tilsættes lidt citronsaft. Server med nye kartofler drysset med persille. |
|
Opskriften er vist 11990 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne