Glaseret hamburgerryg 02
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Kog hamburgerryggen i letsaltet vand i 45 minutter.
Fjern "inkøbsnettet" omkring den. Bland sennep, farin og rasp og smør hamburgerryggen godt ind i glaseringen. Sættes i ovnen i 10 minutter på 250 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 16392 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne