Rabarberkage med cornflakes
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Grød:
Rabarberne skæres i 2-3 cm. lange stykker dampes med vand til de er møre, tilsæt sukker og vanilje og jævnes med maizena udrørt i vand. Når kompotten er er kogt jævn, tages den af varmen og hældes i et smurt tærtefad. Topping: Farin, cornflakes, kanel, muskat, mandler blandes i en skål eller plastikpose og drysses i et jævnt lag over rabarberkompotten. Smeltet smør dryppes over. Kagen bages midt i ovnen ved 175-200g. i 15 min. serveres lun med flødeskum eller cremefraice. Tips: Denne dessert/kage kan også laves med stikkelsbærkompot. |
|
Opskriften er vist 4480 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne