Spätzle
Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel, aeg, salt og vand i en skaal og roer/pisk grundigt med ske eller piskeris (Vigtigt: MED HAANDEN!) indtil dejen begynder at lave "bobler".
Lad dejen staa i 10 minutter og kog i mellemtiden en gryde med vand. Dejen skal nu presses portionsvist igennem enten en kartoffelpresser, et doerslag eller en saakaldt "Spätzlehobel" (kan koebes paa ebay eller lign.) ned i det kogende vand. Vaelger man doerslag skal dejen pressen gennem hullerne med dejskaber eller lign. Lad vandet koget op og kog spätzlene igennem 30-60 sekunder, fisk dem derefter op. Tag kort vandet af varmen, mens du presser naeste portion. Processen gentages, til dejen er brugt. Servering: Spätzlene kan serveres med det samme eller afkoeles let og derefter vendes i smeltet smoer. |
|
Opskriften er vist 3739 gange,
og udskrevet 55 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne