Marengs jordbæris
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Emiliebv Indsendt : Red : |
|
|
Æggehviderne piskes luftige men ikke stive. Tilsæt sukkeret undervejs lidt ad gangen mens der stadig piskes. Stop først når marengsen er helt stiv og sej.
Bag dem i ovnen ved 120 grader i en time. Knus dem nu og lig dem i lag med de andre ingredienser. Du kan spise den med det samme eller fryse den ned så det bliver en lækker is Tips: Du kan også tilsætte hasselnødder eller mandler. Du kan putte mandler i kyssene. Jordbær til anretning hyg dig med det |
|
Opskriften er vist 4110 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-07-06 18:13:19 ja man kan selv vudere om det skal være letpisket eller stift Per - 2012-06-17 21:27:03 Er det flødeskum af en 1/4 piskefløde?? Emiliebv - 2012-06-11 20:54:35 Det er en sikker vinder super godt til en glohed sommerdag hvor du er lidt småsulten anonym - 2012-06-11 20:53:00 du kan lave din egen marmelade at putte i daim er også godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne