Hjemmelavet hvidløgsmayonnaise, Verdens nemmeste
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg Fryseegnet : nej Indsendt af : MrPingwin Indsendt : Red : |
Fotograf: MrPingwin |
|
Det hele heldes sammen i det målebæger som følger med håndblenderen og ”hviler ca. 15 min, herefter bruger man håndblenderen. Ned i bunden af blandingen og så køre man op og ned et par gange og wupti- så er der hvidløgsmayo.
Tips: hjemmelavet hvidløgsmayonnaise på 15 min- kan det være nemmere ?. Hvis man skal bruge mere, doubler man bare op, men knap så meget hvidløg. (kan erstattes med en ½ tsk. Dijon sennep) |
|
Opskriften er vist 37112 gange,
og udskrevet 377 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (117 stemmer) |
|
Kommentarer Kathrine curry - 2024-01-11 19:20:04 Kan man fryse mayonnaise? MrPingwin - 2016-07-26 07:42:49 Det med at det ikke bliver stift har jeg også oplevet. Mit bedste bud er at det pasteuriseret æg ikke er helt frisk, eller at "hvileperioden" har været for kort.Op på hesten igen- smid den mislykked blandning ud og start forfra !. mvh MrPingwin anonym - 2016-07-23 07:41:51 Brugte hele ægget og det blev aldrig stift, MrPingwin - 2015-07-26 15:55:17 Hej Janne Undskyld det sene svar- er lige kommet hjem fra ferie. Rapsolien er meget neutral i smagen, hvor olivenolie har en meget kraftig smag, så det kan ikke anbefales at du "kun" bruger olivenolie. Janne - 2015-07-18 13:12:26 Hej, er der en grund til at du bruger rapsolie? Jeg har nemlig kun olivenolie tilbage, så jeg tænkte om det gør en forskel? MrPingwin - 2014-02-27 12:00:57 Ja Anne, det er HELE æg :) Anne - 2014-02-17 21:03:36 er det hele æg man skal bruge - og ikke kun blommerne? MrPingwin - 2013-03-05 09:30:02 Jeg er blevet gjort opmærksom på, at det hedder en Stavblender og ikke en ”håndblender” :). Det er en god ide, at ”hvile perioden” foregår i køleskab, da hvidløgs mayonnaisen smager bedst, når den er helt kold. Mayonnaisen er helt fantastisk til f.eks. spansk kartoffel tortilla, eller salt kartofler. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne