Spaghettisauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er frysegenet Indsendt af : Sanne Indsendt : |
|
|
Brug halv olie og halv stegemargarine. Snit og svits løgene når olien er brust af. Lad løgene blive gyldne/bløde inden kødet kommes i.
Når kødet er brunet og der ikke er mere væske, røres knust hvidløg og vin i, til vinen er optaget. Herefter røres tomatkoncentrat og pure i. De hakkede tomater og resten af ingredientserne røres i. Skru ned for varmen så saucen blot simre, og lad den småkoge i 1 time. Kig og rør af og til, så saucen ikke brænder på. Finito. /Serveres med frisk balilikum og revet parmesan/. |
|
Opskriften er vist 3024 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne