Cremet banankage - rig på smag fattig på kalorier
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : kan fryses Indsendt af : Putte Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Mos banan og pisk den sammen med ægge- blandingen. Put sødemiddel i efter behov. Pisk hytteosten i. Bland mel og bagepulver og pisk det i dejen.
Hæld dejen i en form Bages i 55 min. ved 180 gr. |
|
Opskriften er vist 10041 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Cathrine - 2012-06-07 10:17:20 Smager overraskende godt! Blev dog nødt til at vende kagen ud af formen og bage den sådan de sidste 20 min, da toppen af kagen fik en del farve ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne