Mulligatawny 02
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Madelskeren Indsendt : Red : |
|
|
Rist koriander, spidskommen og fennikelfrø på en tør pande i ca. 2 min. Knus bagefter krydderiblandingen i en morter eller krydderikværn.
Hak grønsagerne fint med en kniv, eller kør dem et øjeblik i en foodprocessor. Kom olien i en stor gryde og svits kødet, til al væske er fordampet. Kom alle krydderierne samt kokosmælk og fond i. Lad suppen simre i 30 min., hvorefter den smages til med salt, peber og lidt limesaft. Tjek også chilien, suppen må godt have lidt "bid". |
|
Opskriften er vist 5585 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne