Kylling (Chicken) Tikka Masale
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Susan Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingekødet ud i tern på 2 cm.
Svits løget i et par spiseske fuld olie. Tilsæt kyllinge kødet og lad det stege i nogle minutter. Hæld hele glasset med Tikka Masala saucen over, og lad det simre i 20 min. Vend tomaterne i. Anret retten i en serveringsskål og pynt med friske krydderurter. Server retten med ris, naanbrød og mango chutney. VELBEKOMME. Tips: I stedet for kylling, kan der i stedet bruges mørbrad. Bare skær den ud i tern også, og gør på samme måde. |
|
Opskriften er vist 9660 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne