Kylling (Chicken) Tikka Masale

Kylling (Chicken) Tikka Masale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Susan Andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kyllinge kød (lår eller brystkød
1 hakket løg
1 glasPatak`s tikki masala eller Uncle Ben`s tikka masala
 olie til stegning
2 tomater i både
 Hakkede friske krydder urter feks. basilikum.
 
 Ris
 Naanbrød eller flutes.
 
Opskrift:
Skær kyllingekødet ud i tern på 2 cm.
Svits løget i et par spiseske fuld olie.
Tilsæt kyllinge kødet og lad det stege i nogle minutter.
Hæld hele glasset med Tikka Masala saucen over, og lad det simre i 20 min.
Vend tomaterne i.
Anret retten i en serveringsskål og pynt med friske krydderurter.
Server retten med ris, naanbrød og mango chutney.

VELBEKOMME.

Tips:

I stedet for kylling, kan der i stedet bruges mørbrad. Bare skær den ud i tern også, og gør på samme måde.





karakterer:
Opskriften er vist 9660 gange,
og udskrevet 105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu