Brombærcrumble
Hovedingrediens : Bær - Brombær Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brombærrene blandes med sukkeret og vaniljesukker hældes i et tærtefad ca. 27 cm. i diameter.
Crumble: Alle ingredienser røres sammen og fordeles over blåbærrene. Bages 30 min ved 180 grader C. alm. ovn på midterste rille. |
|
Opskriften er vist 4694 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne