Colmans luksussennep
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Hans Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og salt hældes i en skål og røres med væsken, der er lunet for hurtigere opløsning. Derefter tilsættes pulveret og der røres med elpisker til en glat konsistens.
Hældes på glas og efter 2-3 dage i køleskab er den klar til brug. Tips: Denne sennep smager ikke bare eddike, som meget købesennep, men har en vældig god og rund smag, men tag forsigtigt i starten, for den er STÆRK. |
|
Opskriften er vist 41933 gange,
og udskrevet 416 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Lasse Skree - 2022-12-26 21:31:37 Hej prøv at rører pulveret op i honning. Anita - 2022-01-20 10:14:15 God Ilse - 2019-06-28 10:59:12 En mega gammel opskrift: colmans sennepspulver, sukker eller farin, eddike, lidt snaps og varmt vand Hans Norge - 2013-01-11 21:41:20 Du har nok ikke taget dig i agt for at den sennep er så stærk som der er Troels. Vi har lært os at smøre ganske tyndt på, og så giver senneppen også sylte en vældig fin smag oveni. Troels - 2012-12-28 22:39:20 Den er meget japansk/kinesisk. (Brugte shoyu). Ikke min idé til sylten. Anita - 2012-06-03 12:39:41 Ja se det er sennep, men som Hans skriver: tag småt til du kender den, for den er stærk. Vi lavede den stærkr med vand ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne