Fedtfattig kold kartoffelsalat med citron og hvidløg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette stykker og kog dem i letsaltet vand.
Lad dem køle af (gerne i køleskabet natten over). Bland kartoflerne rundt i en skål med yoghurt, purløg, citronsaft og krydderier. |
|
Opskriften er vist 5777 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne