Lun kartoffelsalat med pesto og grøntsager
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Nej Indsendt af : June Indsendt : Red : |
|
|
Skrub/skyl kartofler og skær dem i mudrette bidder. Kog dem i usaltet vand i ca. 10 minutter. Hæld vandet fra og damp dem tørre.
I mens reses grøntsagerne (aubergine, squash og peberfrugt) og skær dem i grove stykker. Steg på hed pande i olivenolie i ca 5 minutter. Det sidste minut svitses hvidløg med, tilsidst drysses med lidt salt og der vendes godt rundt (blandingen bliver blød når salt tilsættes). Hæld grøntsagerne over i serveringsskålen og lad dem køle lidt af. Svits de forkogte kartofler i lidt olie på panden til de bliver lysebrune og sprøde. Hæld dem oven i grøntsagerne og lad dem køle lidt af. Kom pesto oven i de lune kartofler og vend det hele godt sammen men en stor ske (vær lidt forsigtig så det ikke "smuldrer"). Pynt med halverede cherrytomater og fetatern. Tips: Smager dejligt til fx grill-kød (kylling, gris, okse). |
|
Opskriften er vist 4254 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne