Afrikansk peanut stuvning
Hovedingrediens : Nødder - Peanuts Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Putten Indsendt : Red : |
|
|
Varm olie over medium varme i en gryde.
Tilsæt løg og sauter i 3-4 minutter, eller indtil løgene er blanke. Rør hvidløg og ingefær i, fortsæt med at koge i et par minutter mere. Rør salt, cayennepeber og spidskommen i. Start med en smule cayennepeber og tilføj mere, hvis du ønsker retten mere stærk. Kog i 1-2 minutter mere, indtil krydderierne er duftende. Tilføj søde kartofler, gulerødder, bouillon og honning. Bring blandingen i kog og skru ned så det lige står og bobler. Rør peanutbutter i, og lad retten simre i 15-20 minutter. Når de søde kartofler er bløde, røres spinat i, og det hele simrer til spinaten er faldet sammen og varmet godt med. Serveres evt. Med brune ris, og toppes med ristede peanuts. Tips: TIP: Søde kartofler kan være lidt dyre at købe, og der skal jo kun bruges en enkelt til denne ret. Men de kan sagtens tåle at blive skrællet, skåret i tern og kogt et par minutter, og derefter fryses ned til senere brug. Velbekomme! :-) |
|
Opskriften er vist 5220 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne