Benløse fugle af lårtunge
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Pernille Indsendt : Red : |
|
|
Først pudses lårtungen og den skæres ud i tynde skiver.
Herefter hakkes løgene fint og blandes med rigeligt salt og peber. Kødskiverne trykkes flade og krydres med løgblandingen. En skive bacon eller spæk lægges over, og kødskiven rulles sammen. Rullen ("fuglen") bindes med snor eller sikres med kødnål. Gulerødder, æbler, svesker og lign. kan også bruges til fyld i "fuglene". Smelt lidt smør eller olie på en pande og brun "fuglene" på alle sider. De brunede "fugle" lægges i en tykbundet gryde, og der hældes vin og vand ved (ca. 50 % af hver). "Fuglene" behøver ikke være dækket helt. Laurbærblade lægges ved. "Fuglene" skal simre 35-60 minutter. Herefter tages "fuglene" og laurbærbladene op. Sovsen koger op, der tilsættes evt. 1 tsk. sukker. Der tilsættes mælk eller fløde. Sovsen jævnes efter smag, og der tilsættes kulør. "Fuglene" lægges tilbage i sovsen og serveres med surt og kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 11010 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne