Indbagt kylling med broccoli og feta
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Daette Indsendt : |
|
|
Tag de frosne butterdejsplader op og lad dem tø ved stuetemperatur i 20-30 min.
Steg kyllingefileterne et par minutter på hver side på en pande med lidt olie. Krydr med paprika. Skær kyllingen i skiver og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Skyl broccolien og pluk den i små buketter. Rul butterdejspladerne ud med en kagerulle og smør dem med pikantost. Læg kyllingeskiver på den ene halvdel af butterdejen, læg de små buketter af broccoli ovenpå og smuldr fetaost over. Fold den anden halvdel over den fyldte del og luk "pakken". Brug evt. en gaffel til at mase rundt langs kanten. Bag "pakkerne" ved 200 grader i en forvarmet ovn i 15-20 min, og server med ris og bearnaise. Tips: Man kan bruge de grøntsager man nu har lyst til i stedet for broccoli. Retten kan også serveres med en dejlig salat til, og resterne vil sikkert gøre gavn i madpakken dagen efter. |
|
Opskriften er vist 10075 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Tove - 2013-07-19 20:56:59 Denne ret smager rigtig godt - mums! Men vi lavede den bare i fad...rullede 2 x butterdej ud i fadets størrelse og puttede så det hele ned på det ene lag og lagde låg på, med det andet. ...det tog os kortere tid at gøre det på den måde - og det virkede fint. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne