Bikuber
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Storm Indsendt : Red : |
|
|
Kom æggehvider i en stål og pisk til de er stive.
Sprøjt marengsmassen gennem en sprøjtepose i til flade cirkler - på bagepapir. Bag ved svag varme 125ºC 40-45 min. -Til de er tørre og lette. Lad kagerne blive kolde. Pisk fløden til skum, og knæk/hak chokolade stykker i. Stil kagerne 2 og to, og "lim" dem sammen med flødeskum. Drys kakao pulver over de færdige kager. |
|
Opskriften er vist 14247 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Nina - 2013-10-09 19:09:18 Der mangler da en masse sukker i den marengs :-/ mads - 2012-07-18 20:39:44 det er absolut ikke rigtige bikuber det smager forfærdeligt kun med flødeskum og chokolade. ægte bikuber er med en speciel creme inden i der smager meget bedre end bare flødeskum |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne