Pandekager 27
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Jeg har ikke prøvet at fryse dem, men vil tro, at de er egnet Indsendt af : Camilla Indsendt : Red : |
|
|
Kom ingredienserne i en skål, og rør med piskeris. Når dejen er jævn hældes den på en pande med fedtstof.
Pandekagerne vendes, når kanten er ved at blive brun. Når de er færdige kan de lægges på en tallerken med grydelåg over, så de holdes varme. Man kan evt. smelte noget smør og hælde i dejen, så man ikke skal komme smør på mellem hver pandekage. Tips: Forholdet mellem ingredienserne skal være det samme, og samme mængde |
|
Opskriften er vist 3495 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne