Kirsebærtærte
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland mel med sukker, smør, æg og citronsaft.
Ælt dejen til den er glat og smidig, tilsæt mælken, så dejen ikke bliver for fast.
Rul 2/3 af dejen ud og læg den i en smurt tærteform.
Stil bunden på køl i 10 min.
Resten af dejen rulles ud i strimler.
Fordel kirsebærmarmeladen over bunden og fordel dejstrimlerne over kagen i gitterform. Pensl dejstrimlerne med sammenpisket æg og bag tærten ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 30 min. Server kagen lun med vaniljeis |
|
Opskriften er vist 33793 gange,
og udskrevet 399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Alma - 2007-10-16 16:29:28 En orgasmisk tærte... Ja den er som af tage en bid af nydelsernes nydelse. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne