Kirsebærtærte

Kirsebærtærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kirsebærtærte, billede 4 Kirsebærtærte, billede 1 Kirsebærtærte, billede 2 Kirsebærtærte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.kirsebærmarmelade
300 g.hvedemel
100 g.sukker
100 g.blødt smør
2 æg
½ citron, saften heraf
2 spsk.mælk
1 æg til pensling
 
Opskrift:
Bland mel med sukker, smør, æg og citronsaft. Ælt dejen til den er glat og smidig, tilsæt mælken, så dejen ikke bliver for fast. Rul 2/3 af dejen ud og læg den i en smurt tærteform. Stil bunden på køl i 10 min. Resten af dejen rulles ud i strimler.

Fordel kirsebærmarmeladen over bunden og fordel dejstrimlerne over kagen i gitterform. Pensl dejstrimlerne med sammenpisket æg og bag tærten ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 30 min.

Server kagen lun med vaniljeis





karakterer:
Opskriften er vist 33733 gange,
og udskrevet 395 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-10-16 16:29:28
En orgasmisk tærte... Ja den er som af tage en bid af nydelsernes nydelse.