Pasta med spinat, bacon og pocherede æg
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Diverse pasta Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Equilibrium Indsendt : |
|
|
Bring en gryde med letsaltet vand i kog og kog pastaen.
Steg bacon sprød (tør dem evt. af efter på en køkkenrulle) Skær hvidløg i tynde skiver og steg dem på panden med olien fra baconen. Skyl spinaten og lig det på panden, vend pastaen på panden med lidt smør og spinaten, smag til med salt og peber. pocherede æg: Bring en gryde i kog med let saltet vand skru lidt ned for varmen så vandet stadig simre og tilsæt derefter eddiken. Slå ægget ud i hver sin kop og led dem herefter glide forsigtigt ned i vandet. Brug 2 spiseskeer til at holde ægget samlet. Kog dem varsomt i 3-4min. (rør evt. roligt i gryden) Servering: anret pastaen i en dyb tallerken, drys med bacon og læg ægget ovenpå, server straks med friskrevet parmesan og peber. |
|
Opskriften er vist 5283 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2013-06-25 16:26:09 hold kæft det smager fantastiks så hold da kæft man mmmmm... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne