Pasta med spinat, bacon og pocherede æg

Pasta med spinat, bacon og pocherede æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Diverse pasta

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Equilibrium

Indsendt :     

Ingredienser:
250 g.fuldkornpasta
100 g.Kalkun bacon
3 fedhvidløg
 olie
300 g.baby spinat
1 spsk.smør
 Salt
 peber
 
 Pocherede æg:
2 tsk.eddike
2 store æg
 
 Til servering:
 Parmesanost
 Peber
 
Opskrift:
Bring en gryde med letsaltet vand i kog og kog pastaen.

Steg bacon sprød (tør dem evt. af efter på en køkkenrulle)

Skær hvidløg i tynde skiver og steg dem på panden med olien fra baconen.
Skyl spinaten og lig det på panden, vend pastaen på panden med lidt smør og spinaten, smag til med salt og peber.


pocherede æg:
Bring en gryde i kog med let saltet vand skru lidt ned for varmen så vandet stadig simre og tilsæt derefter eddiken.
Slå ægget ud i hver sin kop og led dem herefter glide forsigtigt ned i vandet. Brug 2 spiseskeer til at holde ægget samlet.
Kog dem varsomt i 3-4min. (rør evt. roligt i gryden)


Servering:
anret pastaen i en dyb tallerken, drys med bacon og læg ægget ovenpå, server straks med friskrevet parmesan og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 5297 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-06-25 16:26:09
hold kæft det smager fantastiks så hold da kæft man mmmmm...