Gullasch med chili
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Fryseegnet : Ja Indsendt af : Sus Indsendt : Red : |
|
|
Løgene skæres i skiver, brunes og tages op. Kødet skæres i tern, vendes i mel med krydderier og brunes.
Gulerødderne skæres i 2-3 mm skiver. Løg og gulerødder tilsættes kødet i gryden. Kogende vand eller suppe, tomatpuré og kulør tilsættes. Kogetid ca. 3/4 - 1 time ved svag varme Sovsen smages til, og jævnes evt. lidt mere. Tips: Serveringsforslag: Kartoffelmos eller hvide kartofler |
|
Opskriften er vist 6683 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne