Gullasch med chili

Gullasch med chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Sus

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 Løg
50 g.Margarine
400 g.skært Oksekød
50 g.Mel
1 tsk.salt
0.25 tsk.Peber
0.5 tsk.Paprika
0.5 tsk.knust Chili
300 g.Gulerødder
4 dl.Vand eller Suppe
0.5 dl.tomatpuré
 Kulør
 
Opskrift:
Løgene skæres i skiver, brunes og tages op. Kødet skæres i tern, vendes i mel med krydderier og brunes.
Gulerødderne skæres i 2-3 mm skiver.
Løg og gulerødder tilsættes kødet i gryden.
Kogende vand eller suppe, tomatpuré og kulør tilsættes.

Kogetid ca. 3/4 - 1 time ved svag varme
Sovsen smages til, og jævnes evt. lidt mere.

Tips:

Serveringsforslag: Kartoffelmos eller hvide kartofler





karakterer:
Opskriften er vist 6683 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu