Squash fritter

Squash fritter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Squash fritter, billede 4 Squash fritter, billede 1 Squash fritter, billede 2 Squash fritter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   
Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Oregano, tørret
1 tsk. Rosmarin, tørret
1 tsk. Timian, tørret
   
60 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Squashen ca. 300 g. halveres på langs og kernerne skrabes ud. Squashen skæres i staver ca. 10 cm. lange.

Vend stavene i mel, derefter i sammenpisket æg samt krydderurter. Vendes nu i fintrevet parmesan og lægges på bagepapir.

Bages ved 220 grader C. varmluft i ca. 10 minutter til stavene er blevet sprøde og gyldne.





karakterer:
Opskriften er vist 1449 gange,
og udskrevet 35 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1510 (359 kcal)
KJ pr. Portion 1510 (359 kcal)
Vægt ialt 430 gram
Vægt pr. Portion 430 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 351 KJ (83 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 5.1 gram
Kulhydrat 2.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu