Ål i karry
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : nete Indsendt : Red : |
|
|
Vandet bringes i kog i en gryde med lidt salt.
Ålene kommes i, og simre ved svag varme i 20 min, hældes i et dørslag, og væden skal gemmes til sovs. Smelt margarine og svits karryen. Kom melet i og derefter kogelage lidt efter lidt til sovsen har en passende konsistent, smag til med lidt salt. Serveres med kogte kartofler(evt. ris) |
|
Opskriften er vist 9117 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne