Kirsebærkompot
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom de udstenede kirsebær i en lille gryde sammen med sukker og det vand der hænger ved bærrene.
Kog bærrene møre uden de koger helt til mos en 5-10 minutter. |
|
Opskriften er vist 1930 gange,
og udskrevet 17 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne