Kirsebærkompot

Kirsebærkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Kirsebærkompot, billede 4 Kirsebærkompot, billede 1 Kirsebærkompot, billede 2 Kirsebærkompot, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
350 g.udstenede kirsebær
60 g.sukker
 
Opskrift:
Kom de udstenede kirsebær i en lille gryde sammen med sukker og det vand der hænger ved bærrene.

Kog bærrene møre uden de koger helt til mos en 5-10 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 1930 gange,
og udskrevet 17 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu