Espresso muffins (12 stk)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
DEJ:
Smelt smørret. Bland smør og sukker sammen i en skål. Tilsæt æggene. Opløs instant espresso i kogende vand og bland det i dejen. Tilsæt creme fraiche. Tilsæt hvedemel og bagepulver. Fordel dejen i muffinsforme og bag dem på 175 grader C. alm. ovn i 20 minutter. GLASUR: Opløs instant espresso i kogende vand og lad det køle af. Bland den kolde espresso med flormelis og mælk. Pynt muffinsne. |
|
Opskriften er vist 3113 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne