Fuldkorns Carbonara

Fuldkorns Carbonara, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lillejuleaften

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.Fuldkornsspaghetti
1 rødløg (finthakket)
5 fedhvidløg (presses i)
1 tsk.olivenolie
1 pk.parmaskinke (eller ca. 4 skiver)
2 porrer (skåret i ringe)
6 soltørrede tomater (skåret i strimler)
2 fennikelknolde (skåret i små tern)
2 æg
1 håndfuld persille
 Friskkværnet peber
 Evt.parmesanost
 
Opskrift:
Steg løg i olien og pres hvidløg deri. Drys med masser af peber.
Rist parmaskinken i ovnen i 5 min. til den er sprød (ca. 200 grader).
Svits porrer og fintsnittet fennikel sammen med løgene.
Kog spaghettien og vend den i grøntsagerne.
Tilsættet halvdelen af persillen og til sidst to sammenpiskede æg rørt med 5 spsk. vand.
Det skal lige stivne og sætte sig rundt om spaghettien. S
erver straks med soltørrede tomater resten af persillen som pynt og parmaskinke og evt. parmesanost.






Beskrivelse:
Se kokken farvorit Spaghetti Carbonara

karakterer:
Opskriften er vist 3716 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu