Cheesecake med Mango og Kokos
Hovedingrediens : Frugt - Mango Indsendt af : lillejuleaften Indsendt : Red : |
|
|
Smuldr kiksene fint og rør dem med kokosmel.
Smelt smørret og rør det i. Klem massen i bunden af en springform (24 cm.) Skræl mangoen og skær frugtkødet løs. Skær det i mindre stykker og blend det til en glat puré. Bland med limesaft. Pisk friskost, yoghurt, flormelis og vaniljesukker. Tilsæt mangopuréen og pisk det godt sammen. Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Opvarm en smule af yoghurtblandingen (ca. et par dl.) Tag det af varmen. Tag husblassen op, dryp den af og kom den i den varme blanding under omrøring. Pisk derefter husblasmassen sammen med resten af yoghurtblandingen. Pisk fløden til flødeskum, og vend den sammen med resten af cremen. Bland godt. Hæld blandingen i formen. Læg det halve blad husblas i blød i koldt vand i 5 min. Skær den sidste halve mango i små stykker og blend den glat sammen med flormelis og limesaft. Opvarm halvdelen af mangopuréen. Tag husblassen op og smelt det i blandingen under omrøring. Bland derefter med resten af puréen. Hæld det i to ringe over mangocremen i formen. Rør rundt med skaftet af en ske til et smukt mønster. Stil kagen i køleskabet i minimum 3 timer til den er stivnet. Løsn kagen fra formen ved at skære med en tynd kniv rundt langs kanten af formen. |
|
Opskriften er vist 16563 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-03-17 09:44:55 Den må prøves til min fødselsdag i næste måned! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne