Vanilje muffins med jordbær
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fryseegnet : Ja Indsendt af : AnneChrA Indsendt : Red : |
|
|
1. Forvarm ovnen til 170grader. Beklæd en bradepande med de 24 muffinsforme. Rør smørret cremet med sukker og vaniljepulver, rør derefter æggene omhyggeligt i et ad gangen - tilsæt til sidst citronsaft. Bland melet med bagepulver og salt i en separat skål og vend det i smør-ægge-massen skiftevis med kærnemælken.
2. Fordel halvdelen af dejen i formene. Læg 1tsk jordbærmarmelade oven på dejen efterfulgt af lidt jordbær-stykker. Fordel resten af dejen ovenpå. 3. Bag kagerne på den midterste rille ca. 20-35 minutter (ellers bare indtil de er lysebrune), og lad dem herefter afkøle på en bagerist. Tips: Smager også fint med en klat flødeskum på toppen. |
|
Opskriften er vist 9700 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne