Ris-taffel (karry gryde)

Ris-taffel (karry gryde), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Christina75

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.kyllingfilet i tern
50 g.margarine
2 æbler
2 løg
3 tsk.karry
1.5 tsk.salt
0.25 tsk.peber
2 spsk.hvedemel
4 dl.vand
1 dl.fløde
 
Opskrift:
Pil løg, skræl æblerne og skær dem i tern. Svits karry i margarinen. Æblerne og løg kommes i.
Efter 3 min. kommer kødet i, drys melet over og rør til det er blandet.
vandet tilsættes. skal småboble i ca. 20-30 min. så tilsættes fløden og retten er klar.


Tips:

tilbehør: Ris Kokosmel ananasstykker peanuts rosiner banan i skiver mandariner fra dåse.





karakterer:
Opskriften er vist 6725 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu