Potters pie
Indsendt : Red : |
|
|
Flå medisteren og skær den og de ufarvede pølser i tykke skiver.
Rist dem let i smør eller margarine og tilsæt de hakkede løg. Vend det nogle minutter og fordel det i smurt, ildfast fad. Læg porreskiver og tomatbåde i fadet. Rør lidt efter lidt hvedemelet, der er blandet med salt, op med mælken og tilsæt de sammenpiskede æg og reven ost. Fordel dejen over fadets indhold og stil det ind i en 275°C varm ovn i 15 minutter. Dæmp varmen til 225°C - og lad retten bage videre i ca. 30 minutter. Server den straks og server blandet salat til. |
|
Opskriften er vist 2442 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne