Stærk kødsauce / kødsovs á la Høj
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Hoej Indsendt : Red : |
|
|
Kødet svitses i en gryde.
De hakkede grøntsager (løg, peber og chili) tilsættes. Lad det simre et par minutter Tilsæt majs, tomatpure, fløde, mælk og vand. Rør godt rundt og lad det simre et stykke tid. Der jævnes til sovsen har en passende konsistens. Smag til med salt, peber og spidskommen. Lad kødsovsen småsimre mens der koges pasta. Tilsæt evt. sovsekulør til kødsovsen har en passende farve. Tips: Forholdet mellem fløde, mælk og vand kan afstemmes med smag og behag. Jeg husker ikke præcis hvordan jeg plejer at fordele det, så jeg har forsøgt at gætte mig til det. Tips: Forholdet mellem fløde, mælk og vand kan afstemmes med smag og behag. Jeg husker ikke præcis hvordan jeg plejer at fordele det, så jeg har forsøgt at gætte mig til det. |
|
Opskriften er vist 5306 gange,
og udskrevet 74 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne