Verdens bedste dessert-æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Dejen:
Bland mel, sukker og smør sammen til en dej. (konsistensen skal være formbar og kunne sidde fast. Hvis dejen er for "smuldrende", så tilsæt mere smør)husk at gem lidt dej til den sidste del. Når dejen er æltet til en fast dej-masse, trykkes den ud i en rund bageform. (formen skal ikke smøres, da der er smør i dejen). Fyldet: Skær æbler i tynde skiver og placer dem over på dejen. Hæld hindbærsaften/kompotten/marmeladen over æblerne, og drys med lidt sukker og kanel. Toppen: Den resterende dej drysses over æblerne. derefter drysses æblerasp og revet marcipan. Til sidst drysses der lidt vanillesukker, kanel og lakridsrodspulver. (lakridspulveret er ikke en nødvendighed) Bag æblekagen i ca. 20 min. ved 175 grader. Hold øje med kagen, da ovne kan være forskellige. Efter kagen er blevet bagt, tages den ud af ovnen og køles lidt af. Denne dessert-æblekage, er ikke en "skære-ud-kage", men mere en grødkage, så den smager fantastisk i en skål med lidt kold piskefløde!! :) god fornøjelse og velbekommen! |
|
Opskriften er vist 8665 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne