Kanelmuffins 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Muffins:
Bland vaniljesukker, sukker og æg med en håndmixer i en skål. Smelt smørret og tilsæt det sammen med hvedemel, bagepulver, kanel og salt og bland det godt rundt. Fordel dejen i muffinsforme og bag dem på 180 grader C. alm. ovn i 15 minutter. Køl dem af og pynt dem med icing. Icing: Bland æggehvider og flormelis med en håndmixer. Pynt muffinsne med icing og drys en anelse kanel oven på. Tips: 1: Lad være med at stable muffinsne pga icingen. 2: Muffinsne skal føles svampeagtige på toppen, når de er færdige i ovnen. De vil falde lidt sammen, når de køler af. Dette skal de gøre. Ingen panik omkring det. ;-) |
|
Opskriften er vist 5467 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne