Farsbrød med rødbede
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland kød og æggeblommer i en skål.
Skræl rødbederne, riv dem på den lille side af rivejernet og bland det i farsen.
Tilsæt mel, krydderier og mælk og rør godt rundt.
Form farsen som et brød i et smurt ildfast fad. Bag det i ovnen i 1 time på 175 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 21733 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-01-16 18:34:37 Tænker at det er for at undgå spild af æggehviderne anonym - 2012-11-23 00:15:56 Hvorfor skal æggeblommerne nødvendigvis være pasteuriserede, retten skal jo i ovnen en time? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne