Pizzadej med tørgær
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Italien Kilde : Per K. Tilberedningstid : 30 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel og tørgær blandes og de øvrige ingredienser tilsættes.
Ælt dejen rigtig meget Dejen formes til 4 "boller" sættes til hævning 30 minutter dækkes med et klæde. Tips: Temperatur og tid: 270 grader C alm. ovn 10-12 minutter. eller 200 grader C alm. ovn 20-25 minutter. Bages på nederste rille. Kun 1 plade i ovnen af gangen. |
|
Opskriften er vist 5631423 gange,
og udskrevet 61178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3231 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne