Rullet bøf med håndskårne kartoffelbåde

Rullet bøf med håndskårne kartoffelbåde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : McEspersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 flad flanksteak ca. 250 g
75 g.østershatte
0.5 peberfrugt (rød gul eller orange)
2 fedhvidløg
 sennep
 salt
 peber
 lidtolivenolie eller anden god olie
2 dl.rødvin
 
 kartofler, skåret i grove både
2 fedhvidløg
 lidtolivenolie
 
Opskrift:
Bred bøffen ud og bank den evt. let med en kødhammer - jo fladere den er, des mere håndterbar. Krydr med salt og peber. Smør bøffen med sennep. Peberfrugt og østershatte skæres i strimler og drysses ud over den sennepssmurte bøf sammen med finthakket hvidløg. Rulles sammen til en "pølse". Bind den sammen med bomuldsgarn. Hæld lidt olie i et ovnfast fad, læg bøffen i og sæt den i varm ovn (250 gr.) og lad den brune. Hæld halvdelen af vinen over og skru ned til knap 225 gr.

Imens varmes en lille smule olie i et separat ovnfast fad. Hvidløg hakkes. Kartoffelbåde lægges i den varme olie, drysses med salt og hvidløg og lidt olie stænkes over. Sættes ind ved siden af bøffen og steger godt en halv time. Tag kartoflerne og vend dem rundt i fadet. Hæld resten af vinen over kødet og lad begge stege videre endnu en halv time.

Server med salat til. Dryp væden fra bøffen over kød og kartofler ved servering.





karakterer:
Opskriften er vist 3488 gange,
og udskrevet 86 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu