Røget torsk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt af : Børge fra Hørve Indsendt : Red : |
|
|
Fisken fordeles på fire tallerkener. Æggene skæres i grove stykker og anrettes på midten af fisken.
Rygeost, mælk, dijonnaise, hakket purløg og knuste syltede hvidløg røres sammen og smages til med salt og peber. Blandingen fordeles over æggene, og de sorte oliven lægges ved. Fintsnittet chili og forårsløg samt knust peber drysses over, og der serveres straks. Tips: Havde aldrig hørt om Dijonaise, så jeg brugte majonaise og stærk sennep og rå hvidløg istedet for marinerede. |
|
Opskriften er vist 12834 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Søren - 2013-02-09 14:31:49 Glimrende "dressing" når man får målene rettet til. 0,25 liter mælk er i min verden en kvart liter, og så får man noget vælling. En spiseskefuld eller to passer meget bedre.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne