Karrysuppe 05
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Coolboy Indsendt : Red : |
|
|
2 kyllinge filetter koges i vand tilsat salt. (VANDET GEMMES!) Skæres derefter i små stykker.
40 g margarine smeltes (ikke brunt). tilsæt 1½ tsk. karry. kom 2 spsk. mel i. tilsæt kogevandet lidt efter lidt under stærk omrøring. tilsæt evt. fløden. 2 dl ris koges (efter opskrift på pakken). Ris+kylling kommes i suppen. |
|
Opskriften er vist 9196 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer SH - 2013-05-07 10:38:05 Fin og simpel opskrift, men alt for lidt vand hvis det skal være suppe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne