Tærte med spinat, skinke og feta

Tærte med spinat, skinke og feta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Christian

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Butterdej el. tærtedej
1 dl.vand
1 knsp.salt
300 g.frossen spinat
 olie
1 løg
200 g.feta i tern
2 spsk.persille
2 tsk.Muskatnød, friskrevet
250-300 g.skinke i strimler
 lidtpeber
2 æg
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 175 grader.
Kom vand og spinat i en gryde. Tø spinaten op ved svag varme. Tag spinaten op af gryden og pres den fri for væde.
Hak løget og persillen. Svits løget i olie og tilsæt spinat, feta, skinke, persille og revet muskat. Smag til med peber og muskat. Tag herefter gryden af varmen.
Pisk æggene sammen, og tilsæt det til spinatfyldet.
Smør et tærtefad med olie. Udrul dejen i en cirkel, der er lidt større en fadet. Læg dejen ned i fadet og op over kanterne. Overskydende dej skæres fra. Put fyldet i fadet og bag tærten i ovnen i ca. 40 min.





karakterer:
Opskriften er vist 34360 gange,
og udskrevet 475 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-09-14 12:16:07
Kan man lave denne tærte dagen før, komme den i køleskabet og varme den op dagen efter? :-)