Tærte med spinat, skinke og feta
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt af : Christian Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 175 grader.
Kom vand og spinat i en gryde. Tø spinaten op ved svag varme. Tag spinaten op af gryden og pres den fri for væde. Hak løget og persillen. Svits løget i olie og tilsæt spinat, feta, skinke, persille og revet muskat. Smag til med peber og muskat. Tag herefter gryden af varmen. Pisk æggene sammen, og tilsæt det til spinatfyldet. Smør et tærtefad med olie. Udrul dejen i en cirkel, der er lidt større en fadet. Læg dejen ned i fadet og op over kanterne. Overskydende dej skæres fra. Put fyldet i fadet og bag tærten i ovnen i ca. 40 min. |
|
Opskriften er vist 34360 gange,
og udskrevet 475 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Katrine - 2016-09-14 12:16:07 Kan man lave denne tærte dagen før, komme den i køleskabet og varme den op dagen efter? :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne