Fransk Chokoladetærte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker luftigt og hvidt. Bland mel, kartoffelmel og bagepulver og sigt det ned i dejen. Rør godt rundt.
Vælg en rund form med lige kanter, 22 -24 cm. Klip et stykke bagepapir til så det dækker bunden og smør det. Læg papiret i bunden, men smør ikke formens sider. Hæld dejen i formen og bag den ved 200 grader C. i ca. 30 min. Lad den køle af i formen. Skær dejen løs rundt i kanten, vend den ud og træk papiret af. Rør flormelis og smør sammen, gerne med en elpisker. Tilsæt æggehvider, cacao og evt. appelsinmarmelade. Rør det jævnt og fint. Del kagen i 3 bunde. Bred halvdelen af chokoladecremen ud på den underste bund, læg den mellemste bund over og bred resten af chokoladecremen over denne, læg den sidste bund øverst. Smelt chokolade og smør over et vandbad, rør det sammen og bred chokoladen ud over hele tærten. Pynt med hele eller halve vindruer og evt. lidt sukkerpynt. Lad tærten stå koldt et par timer. |
|
Opskriften er vist 17302 gange,
og udskrevet 296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer con-joe - 2008-03-23 09:46:59 hvorfor står der 2 æggeblommer i opskriften til fyld, når der står man skal blande æggehvider i. Chokolade-elskeren - 2005-01-01 01:01:01 Mmm... Super god! Smager også godt med hindbær istedet for vindruer! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne