De super duber Rabarber
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fryseegnet : nej, Indsendt af : linda Jensen Indsendt : Red : |
|
|
Kog vand, sukker og vanile stang i en gryde til alt sukkeret er smeltet.
Vask og snit raberber 1/2 cm stykker. kom rabarberne i en skål, hæld den kogene lage over så den dækker. Ind i køleskabet, og lad det stå der til næste dag. Kan holde sig en uge i køleskab. Mums, nu skal der spises. brug dem i en salat med rucolosalat og ristet mandler. enkelt med hammer godt. eller brug dem som tilbehør til kødretter istedet for agurksalat mums, eller hvad med tilbehøret til is, fløderand eller i fulgereder med flødeskum. Ja brug din fantasi. Jeg lover dig, du har aldrig rabarber nok mere. |
|
Opskriften er vist 5330 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne