Skildpadde burger
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : Idani Indsendt : Red : |
|
|
Flet bacon – Kom en bøf i, så i kan lukke baconen hele vejen rundt. Form dem som de er en lille bitte smule aflange.
Ta en pølse, skær den, så i har begge ender med cirka 1½cm pølse, skær et stykke af midten og skær så den ene ende af den, så man har en form for spids. De 2 ender man har, dem skærer man cirka 4-5 riller i – De bliver til “fingrene” når pølsen bliver stegt. Repeat til i har fået noget som kan minde om en skildpadde. Varm ovnen til 150 grader og sæt de lækre skildpadder ind på en rist, hvor man har en bageplade nedenunder som er dækket af sølvpapir – ovnen skal stå på varmluft. Når baconen er begyndt at blive en smule brun, sæt den da på grillvarmluft og skru op på 200 grader. Når baconen ser crispy nok ud til ens smag, ta dem ud og lad dem lige køle 2 minutter. Kom i burgerbolle og spis! |
|
Opskriften er vist 5152 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne