Nem Karrygryde
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : er ikke testet endnu Indsendt af : Mathias S Larsen Indsendt : Red : |
|
|
hak Løg og skær kylling ud i mellemsmå tern
Hæld lidt olie i en gryde og opvarm det på høj temperatur Smid de hakkede løg i den forvarmede olie samt krydderier sæt risene over i en anden gryde tilbered dem som anvist på pakken Når løgene er ved at blive gennemsigtige tilsæt kyllinge tern steg kyllingen til den er hvidlig tag 1 dl vand og bland med mel lidt af gangen til det får en masse der er lidt tykkere end mælk så put 2 dl mælk i gryden og put jævningen i og rør kraftigt sluk for komfuret Gourmet tip: Server med flütes |
|
Opskriften er vist 7229 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne