Italiensk omelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : smager best varm Indsendt af : Frederik Jørgensen Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien ved lav varme på en pande
( olien må ikke blive for varm) Hæld æggeblandingen på ( forsæt stegning på lav varme)og rør 15 sekunder. Vent til æggeblandingen bliver fast og læg den italienske salami på og derefter de hakkede hvidløg også drys basilikum på den halvdel af omeletten og klap den anden halv del over. Serveres varm. |
|
Opskriften er vist 4820 gange,
og udskrevet 74 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne